19 aprilie 2024 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Boala coronariană este o afecțiune serioasă care poate avea consecințe grave, dar poate fi gestionată și prevenită printr-un stil de viață sănătos și o atenție adecvată la simptomele sale. Este important să consultați un medic pentru diagnosticare și tratament adecvat în cazul în care aveți suspiciuni că suferți de această boală.

11 aprilie 2024 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Stenoza arterelor carotide reprezintă o afecțiune gravă care poate avea consecințe devastatoare asupra sănătății pacienților. Această condiție se caracterizează prin îngustarea arterelor carotide, vasele de sânge importante care furnizează sânge către creier. În acest articol, vom explora cauzele, simptomele, diagnosticul și opțiunile de tratament chirurgical pentru stenoza arterelor carotide.

14 martie 2024 / Autor: clinicco / 0 comentarii
11 martie 2024 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Suntem încântați să anunțăm că în spitalul nostru s-a implantat cu succes primul stimulator cardiac fără sonde, reprezentând un avans semnificativ în tehnologia medicală la nivel local!
Principalele avantaje ale stimulatorului cardiac fără sonde includ reducerea riscului de complicații legate de sondă și buzunarul extern subcutanat, cum ar fi infecțiile și deteriorarea vaselor de sânge sau a mușchiului cardiac.