RECUPERARE MEDICALA SI SPORTIVA

Suntem o echipa de medici ortopezi buni si kinetoterapeuti dedicati, cu o vasta experienta in domeniu, cu stagii de pregatire atat in tara, cat si peste hotare, preocupati de fiecare pacient in parte si dornici de a va ajuta sa va recastigati sanatatea si mobilitatea. Prin cunostintele acumulate si cu ajutorul echipamentelor specializate de ultima generatie, venim in sprijinul dumneavoastra si oferim indrumare in vederea recastigarii capacitatii de miscare, care conduce la o vizibila imbunatatire a calitatii vietii.

Programele desfasurate in cadrul centrului nostru de Recuperare medicala si sportiva sunt individualizate pe categorii de varsta (copii, adulti, varstnici) si afectiuni. Acestea pot fi speciale, profilactice, posttraumatice, postoperatorii, preoperatorii sau specializate in diferite afectiuni. Afectiunile pe care le tratam sunt afectiunile musculo-scheletale si neurologice localizate la: cap si gat, membre superioare si inferioare, spate si coloana vertebrala.

Proceduri Tratament

Printre procedurile de tratament pe care le punem la dispozitia pacientilor, se numara:

  • Mobilizarile pasive fiziologice ale articulatiilor (umar, cot, genunchi, sold)
  • Mobilizarile pasive ale colanei cervicale si lombare
  • Kinetoterapia individualizata si de grup
  • Masajul terapeutic 
  • Terapia cu unde soc
  • Terapie laser
  • Terapie cu vacuum intermitent
  • Kinetoterapie asistata computerizat

Programe Speciale

Din categoria programelor speciale fac parte urmatoarele programe:

  • Scoala spatelui — este un program pentru prevenirea durerilor de spate si corectarea posturilor vicioase pentru copii, adulti si varstnici
  • Terapia durerii cu unde soc — este o noua tehnologie pentru tratamentul durerilor cronice si acute ale sistemului musculoscheletal (epicondilita, periartrita, bursita etc)

In ceea ce priveste programele posttraumatice, sunt indicate fie in urma aparitiei durerilor spontane la nivelul articulatiilor, fie in urma anumitor traumatisme care au avut loc la nivelul aparatului locomotor, cum ar fi: fracturi, luxatii, rupturi sau intinderi musculare, rupturi ligamentare, entorse, redori articulare sau musculare.

Programele de recuperare postoperatorii sunt recomandate dupa interventiile chirurgicale ortopedice (artroplastie de sold - tratamentul coxartrozei, artroplastie de genunchi - tratamentul gonartrozei, artroscopie, ligamentoplastie etc.), neurochirurgicale, neurologice sau cardiovasculare, ajutand la recastigarea mobilitatii si functionalitatii aparatului locomotor, afectat in urma repausului.

De asemenea, o serie de afectiuni intr-un stadiu incipient de evolutie cum ar fi lombosciatica, hernia de disc, discopatia, coxartroza, gonartroza, spondiloza cervicala, scolioza, cifoza, artrita, artroza sau epicondilita, pot fi tratate prin programe de recuperare special concepute.

Urmareste-ne pe Youtube!

Urmareste activitatea noastra online si descopera ultimele noutati desfasurate la Clinicco.

Sfaturi despre sanatate!

Aboneaza-te, pentru a primi gratuit, sfaturi despre sanatate!