Cardiologie intervențională

În secția de cardiologie intervențională, efectuăm la Clinicco Brașov, proceduri minim invazive pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor inimii: coronarografie, arteriografie, angioplastie, endoprotezare de anervrism de aorta, dar și intervenții chirurgicale precum implant de stimulatoare, defibrilatoare cardiace și sisteme de resincronizare.

Echipa noastră formată de medici specialiști renumiți în țară, relocați de la Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Târgu Mureș și Cluj-Napoca, utilizând tehnică medicală extrem de performantă, oferă tuturor bolnavilor o îngrijire de calitate, la standarde europene, gândită în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Tehnicile operatorii minim invazive au numeroase avantaje pentru pacienți: procedura este rapidă, cu disconfort minim, durata de spitalizare și cea de recuperare sunt scurte, activitatea curentă poate fi reluata rapid după tratament, intervenția se efectuează cu anestezie locala, iar durerea postoperatorie este redusă.

Specialistii nostri IN Cardiologie interventionala

Afectiuni tratate

Aflati mai multe despre afectiunile medicale care pot fi tratate cu ajutorul echipei noastre de medici specialisti.

Citeste mai mult

Sfaturi pentru pacienti

Descoperiti care sunt cele mai importante sfaturi si cele mai potrivite raspunsuri medicale pentru fiecare caz in parte.

Citeste mai mult

Proceduri medicale

Descoperiti o paleta larga de proceduri medicale pe care vi le punem la dispozitie in cadrul Spitalului de Cardiologie/Ortopedie Clinicco.

Citeste mai mult

Dictionar medical

Consultati dictionarul nostru medical si descoperiti explicatii in detaliu pentru fiecare termen/afectiune.

Citeste mai mult

Urmareste-ne pe Youtube!

Urmareste activitatea noastra online si descopera ultimele noutati desfasurate la Clinicco.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

Articol din blog  ●  14 Iunie 2024

Astăzi, 14 iunie, celebrăm Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, o ocazie specială pentru a recunoaște și onora generozitatea celor care donează sânge și salvează vieți în fiecare zi. ... (Citeste tot articolul)

Cum se tratează insuficiența cardiacă

Articol din blog  ●  05 Iunie 2024

... (Citeste tot articolul)

Sfaturi despre sanatate!

Aboneaza-te, pentru a primi gratuit, sfaturi despre sanatate!