Ortopedie

Din ce in ce mai multi pacienti care sufera de afectiuni ale sistemului osteoarticular (artroza soldului/coxartroza, artroza genunchiului/gonartroza etc.) pot fi tratati cu succes datorita progreselor tehnice si medicale in domeniul chirurgiei ortopedice, fapt ce le permite reluarea unei vieti active la scurt timp dupa o interventie chirurgicala. Sectia de ortopedie-traumatologie a spitalului nostru, condusa de Dr. Balint-Ciugudean Andor, recunoscut ca fiind cel mai bun ortoped,  provenit de la Clinica de Ortopedie din Targu Mures, asigura cele mai performante proceduri chirurgicale de inlocuire a articulatiei soldului si genunchiului, precum si interventii minim invazive cu ajutorul artroscopului.

Prin echipa noastra de chirurgi ortopezi renumiti in intreaga tara, cu numeroase stagii de pregatire in tari europene si in Statele Unite, precum si prin utilarea clinicii de ortopedie cu echipamente performante, asiguram:

In cabinetele ambulatoriului CLINICCO, medicii nostri acorda consultatii de specialitate de ortopedie (vezi programari consultatii). Utilarea cabinetului de ortopedie permite diferite manevre medicale specifice, imobilizarea prin atele gipsate, manevre de mica chirurgie, pansamentul plagilor, injectii si infiltratii. Cu aparatul de roentgen-diagnostic Siemens realizam filme radiologice utile dignosticarii.  

Stilul de viata al fiecarui om este unic, astfel incat personalul nostru, de la specialisti pana la asistentele medicale, va asculta cu atentie povestea fiecarui pacient pentru stabilirea unui diagnostic si tratament cat mai adecvate, in functie de specificul fiecaruia.

Specialistii nostri IN Ortopedie

Afectiuni tratate

Aflati mai multe despre afectiunile medicale care pot fi tratate cu ajutorul echipei noastre de medici specialisti.

Citeste mai mult

Sfaturi pentru pacienti

Descoperiti care sunt cele mai importante sfaturi si cele mai potrivite raspunsuri medicale pentru fiecare caz in parte.

Citeste mai mult

Proceduri medicale

Descoperiti o paleta larga de proceduri medicale pe care vi le punem la dispozitie in cadrul Spitalului de Cardiologie/Ortopedie Clinicco.

Citeste mai mult

Dictionar medical

Consultati dictionarul nostru medical si descoperiti explicatii in detaliu pentru fiecare termen/afectiune.

Citeste mai mult

Urmareste-ne pe Youtube!

Urmareste activitatea noastra online si descopera ultimele noutati desfasurate la Clinicco.

Sfaturi despre sanatate!

Aboneaza-te, pentru a primi gratuit, sfaturi despre sanatate!