NEUROCHIRURGIE

Tratăm:

Patologia Degenerativă Spinală

Patologia Traumatică Spinală

Patologia Oncologică

Infecțiile Spinale

Afecțiunile Cerebrale, Hematoame, LCR

Tratamentul Complicațiilor AVC-ului Ischemic

Tumorile Cerebrale

Afecțiunile Nervilor Periferici

Spasticitatea

Durerea Cronică

Dr. Alexandru Stan

Doctorul Alexandru Stan a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași, și-a dezvoltat expertiza medicală prin rezidențiatul la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași și apoi ca medic specialist neurochirurg în aceeași instituție până în 2022.
 
Supraspecializarea domnului doctor Alexandru Stan fiind în domeniul chirurgiei spinale.
În perioada 2022-2024, a făcut parte din echipa de chirurgie robotică spinală a BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza București.
 
Domnul doctor Stan este membru al AO Spine și al Societății Române de Neurochirurgie (SRN), completându-și formarea cu stagii la AO Spine și cursuri în București, Iași și Cluj-Napoca.
Vezi CV-ul Medicului

Etapele consultului de specialitate

dr-alexandru-stan-neurochirurgie-clinicco
Anamneza

Dialogul dintre medic și pacient este baza oricărui act medical. Neurochirurgul va culege toate datele de care are nevoie interogând pacientul cu privire la apariția și evoluția afecțiunii de care suferă.

Examenul Clinic

Axat pe sistemul nervos central și sistemul nervos periferic. Examenul clinic cuprinde teste de sensibilitate, forță musculară, reflexe și evaluarea funcțiilor cognitive.

Analiza si Diagnostic

Această etapă țintește corelarea dintre simptomatologie și elementele prezente în investigațiile imagistice făcute de pacient. Cu ajutorul acestei analize, medicul va putea pune un diagnostic și începe o terapie pe cauzele patologiei ci nu doar pe simptome.

Tratamentul cu Infiltratii

În cadrul consultului de Neurochirurgie la Clinicco, pacienții au acces și la tratamentul cu infiltrații intra-articulare sau infiltrații în jurul nervului la nivelul zonei dureroase. Aceste infiltrații sunt ghidate anatomic sau imagistic și au ca scop atât reducerea inflamației cat și diminuarea durerii.

TARIFE NEUROCHIRURGIE

Pret Consult de Specialitate

250 RON

Pret Control Postoperator

120 RON

Spitalul Clinicco este aici pentru dumneavoastra

Programari

0268 455 544

Adresa

Strada Scolii 8, Brasov, Romania