14 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Dr. Elena Moldovean, medic medicina sportiva “Atelierele cardio sunt foare bine organizate, structurate, vin mereu cu noutati. Cei care conferentiaza au o buna pregatire profesionala, am mereu ceva nou de invatat de la dinsii. Imi place combinatia cu alte specialitati. Organizatorii si medicii speakeri de la Spitalul de Cardiologie Clinicco sunt profesionisti. Le multumesc pentru ce am invatat de la ei.”

Dr. Mihaela Bibu, medic de familie „De 5 ani particip cu placere la Atelierele Cardio. Au o tematica diversa. Sunt interesante toate discutiile pe care le antreneaza de fiecare data. Subiectele sunt alese pe criterii de frecventa cazurilor in practica. Au relevanta in activitatea mea din cabinet sau de pe teren.”

29 martie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Medicii de familie din judetul Covasna, medicii specialisti, medicii rezidenti si studentii la Facultatea de Medicina pot participa si anul acesta la Atelierele de cardiologie CARDIO +, organizate de Spitalul de cardiologie CLINICCO Brasov.

16 martie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Medicii de familie brasoveni, medicii specialisti, medicii rezidenti si studentii la Facultatea de Medicina pot participa si anul acesta la Atelierele de cardiologie CARDIO +, organizate de Spitalul de cardiologie CLINICCO Brasov.