Totul a inceput joi cu o durere in piept. Eram la servici si nu am dat importanta.

12 noiembrie 2015
durere in piept

DOROBAT PAVEL, 54 ani, Brasov

Si totusi iata ca sunt un pacient care tocmai ce a primit de la Clinicco doua stenturi si care doreste sa schimbe cate ceva pentru a elimina stresul care cred ca m-a adus aici

„Nu am avut nici un simptom pana acum care sa ma faca sa ma gandesc vreodata ca voi trece prin astfel de stare  sau sa simt ceva care sa ma avertizeze ca trebuie sa ma pregatesc cumva.

Nimic din toate acestea, si totusi iata ca sunt un pacient care tocmai ce a primit de la Clinicco doua stenturi si care doreste sa schimbe cate ceva pentru a elimina stresul care cred ca m-a adus aici. Stres si din directie profesionala, dar si personala.

Un vecin m-a vazut si s-a oferit sa ma duca la spital, dar l-am refuzat pentru ca ma tot gandeam ca e ceva trecator si nu are ce sa se intample rau.

Totul a inceput joi, pe la 10 dimineata, cu o durere in piept. Eram la servici si nu am dat importanta foarte mare durerii si am stat asa pana dupa-amiaza pe la 5.

Trecand prin parc, in drum spre casa m-am asezat pe o banca, ca simteam ca ceva nu e in regula cu mine, un vecin care tocmai trecea, m-a vazut si chiar mi-a spus ca nu arat prea bine si s-a oferit sa ma duca la spital, dar l-am refuzat si am plecat acasa, pentru ca ma tot gandeam ca e ceva trecator si nu are ce sa se intample rau.

Dar aceasta durere in piept era insa tot mai mare si mai persistenta si mi-a trecut prin minte sa-mi pregatesc preventiv lucrurile pentru spital, chiar daca inca eram convins ca nu voi ajunge acolo si ca totul o sa treaca. Dar, dupa ce am stat inca vreo ora lungit in pat, durerea nu ma lasa in pace si astfel am chemat Salvarea.

Viata mea a fost salvata datorita medicilor si fara sa par ca exagerez profesionalismul si grija de care au dat toti dovada

M-a dus prima data la Spitalul Judetean  si apoi, de acolo, de urgenta m-au trimis la Clinicco Brasov. Aici, viata mea a fost salvata datorita medicilor si fara sa par ca exagerez profesionalismul si grija de care au dat toti dovada.

Asa, cum spuneam la inceput am doua stenturi si inca ma gandesc cum va fi cu mine de acum incolo, nu m-am obisnuit nici cu ideea de a avea medicatie toata viata. Am trecut peste acest hop mare, insa ma rog sa am puterea de a schimba la mine multe lucruri, si asta si datorita fetitei mele de 6 ani, Sorana de care am grija.  Voi vrea sa ma protejez mai mult, sa nu mai fiu asa ingaduitor cu toata lumea.

Acum, vreau sa multumesc intregului personal de la Clinicco, si domnului dr. Costica Baba, dar si tuturor celor care au avut atentia spre mine si care m-au ingrijit. Multumesc din nou echipei Clinicco care au aratat ca viata e cea mai importanta si ca fac tot ce pot sa salveze vieti.”