Promovăm excelența și suntem dedicați formării viitoarelor generații de medici.

13 noiembrie 2023

Promovăm excelența și suntem dedicați formării viitoarelor generații de medici care studiază în cadrul Universității Transilvania din Brașov.

O parte dintre studenții de anul IV ai Facultății de Medicină din Brașov, își desfășoară stagiul practic de medicină internă (cardiologie) la Spitalul Clinicco sub îndrumarea Prof. Univ. Dr.  Diana Țînț și a dnei dr. Alecsandra Hernic.

Pe parcursul unui semestru, studenții au oportunitatea de a participa activ la evaluarea medicală a pacienților și de a se familiariza cu diversele metode de tratament, profitând de faptul că spitalul nostru oferă  aproape toată gama de proceduri de intervenționale și intervenții chirurgicale cardio-vasculare.

Cu o carieră bogată în domeniul medical și o deosebită pasiune pentru predare, Prof. Univ. Dr. Diana Țînț este cadru didactic titular în cadrul Facultății de Medicină din anul 1995. Ea a îndrumat numeroși studenți în parcursul lor medical, ajutându-i să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile medicale esențiale.

Dna Dr. Alecsandra Hernic, în calitate de cadru didactic asociat, aduce o perspectivă proaspătă și mult entuziasm în procesul de învățare.