Sanatate intr-un loc minunat, la Clinicco Ortopedie

18 februarie 2017

„Adresez aceste randuri unor medici carora Dumnezeu le-a daruit harul inteligentei si maiestriei de specialitate, moralitatea inalta a actului medical, impreuna cu rabdarea si bunatatea de a alina suferinte umane profunde: Medic primar Dr. Andor Balint, Medic primar Dr. Ion Loghinescu, Medic specialist Dr. Sergiu Manea,  Medic specialist Dr. Stefan Balint, Medic primar Dr. Ecaterina Popa.

De curand m-am aflat in grija Dvs., a intregii echipe, care il are drept reper si mentor pe unul dintre cei mai mari medici ai tarii – Dr. Andor Balint. Multe, foarte multe aspecte, situatii, atitudini – medicale sau general umane – specifice clinicii de ortopedie, mie mi se par si acum de domeniul unei povesti minunate, pe care de mult o credeam definitiv uitata, deci pierduta.

Intr-o clinica in care se opereaza zilnic cazuri grele, unde medicii raman alaturi de pacientii lor de dimineata pana seara tarziu, de unde va fi gasit oare Dr. Balint minutele in care a aparut, pe nesimtite, la receptie pentru a se prezenta, pentru a-mi spune ca ma va opera si ca va fi sigur bine? Desi a disparut la fel de rapid, pentru mine gestul acesta a fost unul care m-a introdus, cu incredere, intr-o casa de oameni buni. Tot ceea ce s-a intamplat apoi a confirmat si a intarit, cu fiecare zi si fiecare noapte, aceasta prima impresie.

Pot doar sa va garantez ca tot ceea ce ati facut pentru mine, a fost cu adevarat benefic. Nu voi uita niciodata unda de siguranta care patrundea in fiecare salon cand, dupa orele grele de operatie, cu pasi silentiosi, cate doi sau independent, medicii treceau si evaluau starea noastra.

Distinctia explicatiilor calme si clare ale dr. Ion Loghinescu, modestia si delicatetea incredibila a interventiilor in discutii ale dr. Sergiu Manea, insotite insa de manevre medicale ferme si precise, extraordinara disponibilitate, responsabilitatea nu doar de exceptional anestezist, cum nu sunt multi, ca si bunatatea naturala a dr. Ecaterina Popa, au facut minuni pentru toti cei care ne aflam acolo.

De asemenea, recuperarea motorie, inceputa la scurt timp dupa operatie, cu atat de talentatul kinetoterapeut Lorand, atent, rabdator si plin de haz, ca si disponibilitatea senina, promptiutudinea si atentia asistentelor si infirmierelor, m-au asigurat ca nimic din ceea ce se intampla la Clinicco Ortopedie, nu este intamplator, ca totul a fost cumpanit cu intelepciune si cu raspundere, pana cand aceasta incredibila atmosfera de incredere bazata pe competenta, a ajuns sa creeze un adevarat spirit al locului, in care medicii si tot personalul fac tot ceea ce este medical si omeneste posibil si isi sustin moral pacientii, ca pe membrii unei familii comune, cu legaturi afective puternice.

A le adresa tuturor multumirile mele si ale familiei mele, este, desigur, banal, dar o fac din toata inima, cu toata convingerea. I-am asigurat pe toti cei care au dorit sa stie mai multe despre Clinicco Ortopedie, ca este locul in care se pot duce cu toata increderea, in care vor fi bine primiti, ocrotiti si ingrijiti.”

Irina Brandusa Ungureanu, 75 ani, Iasi

4 comentarii
 1. Mocioc Malina spune:

  Sincere felicitari intregului colectiv de la ortopedie!!!!Va multumesc ca mi-ati fost alaturi cu multa caldura umana si profesionalism!
  Multumesc d-nului dr.Balint ,care a reusit sa faca o minune cu mine!Multumiri d-nei anesteziste Popa Ecaterina ,care stie sa vindece doar cu privirea suferinta oamenilor!Dupa interventie orele de kinetoterapie impreuna cu d-nul Lory fac minuni!!Multumesc mult!
  Multumiri tuturor!!!Va doresc multa sanatate si putere de munca pentru a face minuni cu toti pacientii aflati in suferinta♡♡♡

  • Claudia Pasca spune:

   Buna ziua dna Mocioc,
   Ne bucuram ca experienta avuta cu echipa noastra a fost una placuta si benefica!
   Va multumim pentru cuvintele frumoase si va dorim multa sanatate.
   O zi frumoasa!

 2. Moroe spune:

  Mulțumesc domnului doctor Ion Loghinescu de profesionalismul și modul de a mă liniști verbal pe lângă tratamentul efectuat .Am ajuns în cabinetul dansului de mai multe ori cu diferite probleme ce țin de ortopedie și am plecat mulțumit de fiecare data.