Participare la Simpozionului Național de Nutriție Clinică și Metabolism

14 noiembrie 2023

Noiembrie, luna dedicată nutriției clinice.

Finalul de săptămână a fost unul dedicat ROSPEN (Societatea Română de Nutriție Enterală și Parenterală), care a fost gazda celei de-a XXIII-a ediții a Simpozionului Național de Nutriție Clinică și Metabolism desfășurat în Poiana Brașov.

Dr. Stănescu Cristian, specialist în Anestezie – Terapie Intensivă, împreună cu Decuseară Simona, director îngrijiri medicale la Spitalul Clinicco Brașov, au participat activ la acest eveniment. Întâlnirea a reprezentat un cadru multidisciplinar în care au fost dezbătute subiecte de actualitate pentru diverse domenii medicale, subliniind importanța nutriției clinice în cadrul strategiilor terapeutice. Discuțiile au inclus aspecte precum nutriția parenterală, noile ghiduri pentru nutriția pacientului critic, a copilului și a pacientului vârstnic, precum și gestionarea nutriției pacienților spitalizați și monitorizarea stării lor nutriționale.

Misiunea noastră este de a insufla speranţă și de a contribui la starea de sănătate a fiecărui pacient Clinicco, oferindu-i cele mai bune servicii de îngrijire medicală.

Vă invităm să urmăriți activitatea Societății Române de Nutriţie Enterala şi Parenterală accesând linkul: https://rospen.ro