Dr. Ioana Pop, medic primar cardiolog și director medical la Spitalul Clinicco, ne vorbeste despre Heart Team-ul Clinicco.

20 noiembrie 2023

Heart Team CLINICCO reunește diferiți specialiști cardiologi pentru a discuta fiecare caz în parte și a oferi recomandările lor pentru cel mai bun tratament.

Cardiologia este o specialitate complexă, iar membrii echipei noastre sunt specializați în diagnosticarea, tratarea și gestionarea afecțiunilor cardiovasculare.

Heart Team CLINICCO reunește medici specializați în cardiologie clinică, intervențională, electrofiziologie și chirurgie cardiovasculară.

Echipa noastră este mereu în căutarea celor mai noi tehnologii și metode de tratament. Suntem dedicați în permanență învățării continue și dezvoltării profesionale pentru a ne menține la zi cu cele mai recente descoperiri din domeniul cardiologiei.

La Spitalul Clinicco Brașov, pacienții noștri sunt mereu pe primul loc. Echipa noastră de profesioniști este dedicată să ofere servicii medicale de înaltă calitate, cu empatie și compasiune. Lucrăm împreună pentru a asigura o comunicare transparentă, eficientă și coordonată între specialiști, astfel încât pacienții să primească cea mai bună asistență posibilă.