Datorita echipei Clinicco Ortopedie mama este o persoana care se bucura de viata

27 aprilie 2017

„Mama ( pacienta Elena Sandu, operata pe data de 21.02.2017- protezare genunchi)  si eu personal dorim sa va multumim pentru intreaga experienta avuta la Clinicco Ortopedie.

Conditiile de igiena si regulile impuse la internare reprezinta sansa unui centru medical valoros si sigur pentru pacient.

Mama s-a externat cu sentimentul ca la Clinicco Ortopedie este o adevarata echipa, care are la baza oameni minunati, profesionali, dedicati, umani, sensibili, echilibrati, generosi, frumosi, incarcati cu o energie extraordinara pe care o transmit pacientilor si le insufla o stare de bine, atat de necesara pentru recuperare.

Aceste multumiri dorim sa le oferim intregii echipe de Ortopedie, Terapie Intensiva si Kinetoterapie:

  • domnului doctor Balint, cat si doamnei doctor Ecaterina Popa pentru pentru profesionalismul intregului  proces chirugical, dar si pentru disponibilitatea, rabdarea si atentia acordata atat in timpul internarii, dar si dupa externare – raspunzand la fiecare solicitare prin telefon; impreuna faceti o echipa extraordinara;
  • echipei de asistente si infirmiere  – pentru profesionalism si daruire; prezenta dumneavoastra s-a simtit in fiecare moment, pana la externare;
  • dlui Lorand Szabo –Kinetoterapie – pentru tehnica, abordarea si curajul insuflat mamei, ca operatia sa fie rasplatita cu o recuperare pe masura.

Mama s-a operat in data de 21 februarie 2017 si datorita echipei Clinicco Ortopedie, mama este o persoana fericita, intinerita care se bucura de viata si transmite multa fericire celor din jur.

Domnul doctor Balint impreuna cu echipa pe care o conduce, pe langa insanatosirea pacientului, aduce mare bucurie familiei si persoanelor dragi pacientului.”

Gabriela Sandu