Clinicco, 15 ani de excelență în medicină

21 februarie 2024

În urmă cu 15 ani, în februarie 2009, își deschidea porțile primul spital privat de cardiologie și ortopedie din țară. Un proiect ambițios, alături de o echipă medicală excelentă și cunoscută la nivel național.

✅ Din 2009, si până în prezent au trecut pragul clinicilor noastre peste 350.000 de pacienți din care peste 50.000 au fost spitalizați.

✅ Am realizat peste 2700 de operații pe cord deschis, peste 20.000 de coronarografii, peste 5500 pacienți stentați si aproximativ 2171 de pacienți au primit implanturi de stimulatoare cardiace si 29 de CCM.

✅ De asemenea au fost implantate peste 3500 de proteze de sold si genunchi iar aproximativ 100 de pacienți au suferit intervenții neurochirurgicale.

Printre realizările remarcabile medicale de excepție se numără:

• Cel mai performant sistem de resincronizare cardiacă implantat în premieră națională la Clinicco Brașov
• Primul spital din Europa de Est unde a fost implantat un dispozitiv CCM (de modulare a contractilității cardiace), un aparat revoluționar în tratarea insuficienței cardiace
• Primul stimulator cardiac cu funcție auto-RMN din țară
• Intervenție minim invazivă de endoprotezare a unui anevrism de aortă abdominală juxtarenal, cu ajutorul unei endoproteze de ultimă generație, folosită pentru prima oară în România
• Primul monitor cardiac miniaturizat din Transilvania
• Endoprotezare de aortă abdominală cu singurul sistem revoluționar care sigilează sacul anevrismului

Fiecare pacient ajuns la Clinicco a beneficiat de o analiză personalizată. Fiecare dosar medical a fost analizat în echipă multidisciplinară, primind astfel indicațiile medicale optime.

Îngrijirea promptă și tratamentul corespunzător nevoilor fiecărui pacient, intervenții eficace și competente, gardă permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienții să își revină după o spitalizare în urma unei intervenții – este ceea ce primesc de 15 ani pacienții Clinicco.