Ablatia cu radiofrecventa

Ablatia cu radiofrecventa este o procedura de tratare a aritmiilor, prin cicatrizarea acelor tesuturi din inima care provoaca tulburarea de ritm.

In timpul acestei proceduri, mici fire numite electrozi sunt plasate in interiorul inimii pentru a inregistra activitatea electrica a inimii. Acesti electrozi pot fi de asemenea utilizati pentru a distruge tesutul care provoaca aritmia.

Procedura se efectueaza sub anestezie locala, punctiile realizandu-se de obicei prin vena sau artera femurala, pe unde se introduc cateterele care, ghidate cu ajutorul radioscopiei, vor ajunge pana in interiorul cordului.

Ablatia cu radiofrecventa este cea mai eficienta procedura de tratare definitiva a aritmiilor. Durata acesteia este de aproximativ patru ore, timp in care puteti experimenta senzatia de arsura in momentul injectarii medicamentelor sau in momentul distrugerii tesutului, un ritm cardiac mai rapid, stare de usoara confuzie.

  Află costurile acestei proceduri

  Sau contactează-ne tu la numărul: 0268 401 203

  Descarca

  21 comentarii
  1. Cucurizeanu Anda spune:

   Buna ziua cât este costul unei operații de ablație inima
   Multumesc!

  2. Alexandru Gheorghe spune:

   Bună ziua. Soția mea este după a 4_a ablatie la Floreasca. Dr Iorgulescu si asistat si de Dr Vătăsescu. Este ân aceiasi stare, adică, crize de tahicardie si multe sincope. Ni sa spus că acel focar este localizat ânt_o zonă de infart si este foarte riscant. V_ă rog, ce se mai poate face?? Mulțumesc anticipat

  3. Maruntu Simona spune:

   Buna dimineata! Cat costa un examen electrofiziologic?

   • Clinicco spune:

    Buna ziua doamna Maruntu, va rog sa le contactati pe colegele noastre care se ocupa de aceste informatii la oricare dintre numerele: 0268 401203, 0733 008195.

  4. Carmen spune:

   Buna ziua,

   Aceasta procedura necesita spitalizare?

   Multumesc.

  5. Martan constantin spune:

   Tratament prin procedura de ablatie pentru flutter atrial

  6. Daniel spune:

   Buna ziua , cât mai costa o ablatie in 2018 si daca se efectuează la dvs. si crioablatie ? Lucrați si cu casa de sanatate ? Multumesc!

   • Clinicco spune:

    Buna ziua, Daniel. Va rugam sa sunati la numarul 0733 008195, pentru a primi de la colegele noastre toate informatiile de care aveti nevoie. Multa sanatate!

  7. Roxana spune:

   Buna seara.
   Am si eu pe ambele picioare niste vene sparte. Ca niste ramuri de copac. Si se extind cu timpul. Ce trebuie sa fac sa scap de ele.? Ce fel de interventie si cam ce preturi sunt.? Va multumesc.

   • Clinicco spune:

    Pentru mai multe informatii si detalii despre ce se poate face in privinta acestora, va rugam sa va faceti o programare la doamna Dr Emanuela Ciobanu la numarul: 0733 008 195. Pretul consultatiei este 180 lei.

  8. Chiracu ioana spune:

   Am un copil de 12 ani trebuie să facem ablatie . Ne puteti ajuta va rugam frumos

  9. Velcea spune:

   Bună seara am tahicardie nu știu de care ?! Am palpitati I a-si dori un consult medical în vederea punerii unui diagnostic si tratarea bolilor vă mulțumesc

  10. Bratu Vasile Sorin spune:

   Am avut mai multe episoade de fibrilatie atriala care au fost convertite la ritm sinusal fie cu cordarone iar 3 episoade cu soc electric. Am recomandare de a efectua ablatia am efectuat si un angioCT coronarian in aprilie si as dori sa stiu pretul si procedura de urmat pt o astfel de interventie.

   • Claudia Pasca spune:

    Pentru a primi un raspuns la intrebarea dvs., va recomnadam sa va efectuati o progrmare la dna conf dr. Tint Diana. In urma consultatiei veti primi toate informatiile de care aveti nevoie.
    Pentru programare va rugam sa apelati numarul de telefon: 0268.445544
    Va multumim!
    Echipa Clinicco

  11. camelia.micu spune:

   cat costa o ablatie

   • Claudia Pasca spune:

    Buna ziua,
    Costurile sunt urmatoarele:
    – Ablatie TPSV ( prin curent de radiofrecventa pentru tahicardie paroxistica supraventriculara) – 8930 lei
    – Ablatie de nod – 4700-9400 lei
    Va multumim,
    Echipa Clinicco.

  12. Ene Marius spune:

   Buna dimineata, as dori sa va adresez o intrebare. Cand anune este indicata o ablatie cardiaca? La ce numar de atai ectopice? Mentionez ca in urma unor controale amanuntite insumand ekg de suprafata, ekg holter 24h, test de efort, ecocardiograma rezultat ok, am fost diagnosticat cu aritmie extrasistolica supraventriculara / ritm sinusal alternand cu ritm jonctional. Concluzii: 99000 batai din care 4% ectopie supraventriculara (ap.3900 batai). Media ritmului este de 70 /min. La efort nu au aparut probleme. Multumesc.

   • Claudia Pasca spune:

    Buna ziua,

    Pentru rezolvarea problemei dvs. de sanatate aveti nevoie de o consultatie la dna dr Diana Tint. Doamna doctor va indica pe baza invetigatiilor facute, care este cea mai buna metoda terapeutica in cazul dvs.
    Pentru programare va rugam sa apelati numarul de telefon: 0268445544.
    Va multumim!
    Echipa Clinicco