Spitalul CLINICCO oferă gratuit pacienților cardiaci posibilitatea evaluării dosarului medical pentru a doua opinie medicală.

10 iulie 2024

Spitalul CLINICCO oferă gratuit pacienților cardiaci posibilitatea evaluării dosarului medical pentru a doua opinie medicală.

Importanța unei a doua opinii medicale în cardiologie:

Bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de deces atât la nivel global cât și în România. Diagnosticul și tratamentul corect al acestor afecțiuni sunt esențiale pentru a preveni complicațiile și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. O a doua opinie medicală poate aduce claritate, confirmare sau alternative terapeutice, oferind pacienților siguranță și liniște sufletească.

Când este indicată a doua opinie medicală?

A doua opinie medicală este indicată mai ales în diagnosticele de boli cardiologice grave, acolo unde sunt indicații de chirurgie sau alte intervenții cardiovasculare dar nu numai.
Beneficiile analizei dosarului de către echipa noastră:
✅ Siguranța unui diagnostic corect,
✅ Confirmarea sau infirmarea diagnosticului inițial,
✅ Înțelegerea aprofundată a rezultatelor investigațiilor,
✅ Managementul integrat al cazului medical,
✅ Evaluarea planului de tratament și obținerea unor alternative și soluții medicale de ultima generație.

Cum se petrece evaluarea dosarului medical?

Dosarele medicale sunt evaluate în 24-48 de ore în comisie medicală din care fac parte medici specialiști renumiți din toate specialitățile astfel încât diagnosticul să fie de precizie maximă:
Cardiologie
Cardiologie Intervențională
Electrofiziologie și Dispozitive Implantabile
Chirurgie Cardiovasculară
Anestezie și Terapie Intensivă

Cum se depun documentele medicale?

Documentele pot fi trimise sau depuse zilnic la adresa Strada Scolii nr. 8, Clinicco Brașov, telefon: +40 733 008 195 sau cardiologie@clinicco.ro