CLINICCO

Situat in centrul orasului Brasov - "probably the best city in the world", spitalul privat Clinicco dotat cu aparatura si tehnica de ultima generatie, ofera de la inceputul anului 2009 servicii de calitate superioara in domenii de varf ale medicinei. Sectiile de ortopedie si cardiologie, deservesc atat necesitatile pacientilor din judet si imprejurimi, cat si din restul tarii.


Cand spui Clinicco, spui excelenta in servicii, spui sanatate, miscare si vitalitate. Echipa de profesionisti este formata din medici renumiti, cu stagii de pregatire in importante Centre Universitare din tara si de peste hotare.

Cu ajutorul echipamentelor medicale moderne si tehnicilor chirurgicale stapanite de specialistii nostri, toate interventiile reprezinta un real succes. Terapia durerii este un obiectiv important in tratamentul pacientilor nostri, controlul durerii fiind rezultatul muncii in echipa chirurg-anestezist, care face tot posibilul pentru confortul postoperator al pacientului.

Dispunand de materiale si implanturi de cea mai buna calitate, produse de companii recunoscute la nivel mondial, in toti acesti ani au fost efectuate peste 3500 de interventii chirurgicale ortopedice, cum ar fi:

  • implanturi protetice pentru sold si genunchi (artroplastie de sold si artroplastie de genunchi)
  • artroplastii de revizie la nivelul soldului si genunchiului
  • artoscopii la nivelul articulatiilor (genunchi, umar, glezna)
  • ligamentoplastii
  • reduceri chirurgicale si ortopedice ale fracturilor si luxatiilor
  • corectii ale deformarilor degetelor picioarelor
  • excizii tumorale etc.

In ambulatorul de specialitate au fost consultati peste 15.000 pacienti care si-au regasit rezolvarea problemelor de sanatate in mainile specialistilor nostri.

Spitalul dispune si de un Centru de recuperare medicala si sportiva , unde pacientii internati care au suferit o interventie chirurgicala ortopedica, pot beneficia de asistenta de specialitate, in vederea recastigarii functionalitatii aparatului locomotor si a capacitatii de miscare.

Nu doar pacientii care au suferit interventii ortopedice necesita un program de recuperare riguros, ci si cei asupra carora s-a intervenit cardiovascular, neurologic sau nerurochirurgical. Tehnicile moderne in materie de recuperare, stapanite de specialistii nostri, conduc la o refacere precoce a sistemului locomotor.