Workshop de marketing medical, 17 Octombrie 2015, Targu Mures

28 septembrie 2015
marketing medical

Mihaela Gabor Naidin –
Manager marketing
Spitalul de Cardiologie Clinicco

Mihaela Gabor Naidin, manager de marketing al Spitalului de Cardiologie Clinicco Brasov va sustine, in data de 17 octombrie 2015, in cadrul Conferintei Nationale de Farmacologie si Management Sanitar care se va desfasura la Targu Mures, un workshop pe teme de marketing medical.

De ce este necesar marketingul medical si cum este el privit si implementat in Romania versus tari din Europa de Vest, care sunt elementele care il diferentiaza de marketingul traditional si prin ce se deosebeste comunicarea in sfera medicala de comunicarea corporate sau cea de brand, ce loc ocupa strategia de marketing online in planul de marketing medical, sunt doar cateva dintre subiectele ce vor fi prezentate in cadrul evenimentului.

De ce marketing medical?

  • Obtii o întelegere proaspata a nevoilor pacientilor tai
  • Maximizezi profitul real prin servicii medicale individualizate
  • Consolidezi relaţiile cu comunitatea
  • Castigi recomandări reale din partea pacientilor tai, care sunt dovezi ale calitătii ridicate a serviciilor oferite
  • Dezvolti relatiile cu mass media, dezvolti brandul/renumele

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici.

Mihaela Gabor Naidin este Manager Marketing la Clinicco, având  peste 16 ani experiență în marketing şi vânzări, experiența în marketing medical,  licențiată în marketing şi psihologie și   Masterant la Facultatea de Medicina Brasov, MSPPS. Este  formator acreditat (Curs formator acreditat cod COR 242401).