Spitalul Clinicco Brașov și Dracula Film Festival organizează și în 2019 campania „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă”

1 octombrie 2019

Spitalul Clinicco Brașov și Dracula Film Festival organizează și anul acesta campania „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă” ce își propune să strângă un număr cât mai mare de donatori de sânge a căror faptă bună nu va rămâne nerăsplătită.

Donează sânge la Centrul de Transfuzii Brașov în perioada 09 oct – 15 oct și vino cu buletinul și biletul de donator la recepția Clinicco din strada Școlii nr. 8, Brașov în data de 15 Octombrie 2019, între orele 08.30 – 19.30, pentru a câștiga, la alegere, unul dintre premiile pe care ți le-am pregătit:

*** 10 abonamente la festival în valoare de 90 de lei fiecare, valabile pentru evenimentele desfășurate la Centrul Cultural Reduta, Vissual și Sala Patria.
*** 3 wellcome bag-uri ediție limitată
*** 3 sticle de vin cu eticheta specială Dracula Film Festival

De asemenea, toți donatorii vor beneficia de pachetul donatorului oferit de Centrul de Transfuzii Brașov care constă în:
** o zi liberă de la locul de muncă (în cazul angajaților cu carte de muncă) sau o zi scutire de frecvență pentru elevi, studenți și militari în ziua donării
** reducere de 50% la abonamentul pentru transport în comun (pt. 30 de zile)
** alocație de hrană sub forma tichetelor de masă (7 tichete)
** rezultatele testelor efectuate din sângele recoltat; RH, grupă sanguină, hepatita B, HIV (SIDA), HTLV (leucemie), VDRL (sifilis), ALT (probe hepatice).