PSEUDARTROZA SAU FRACTURA NECONSOLIDATĂ : CAZUL UNUI PACIENT OPERAT LA CLINICCO

7 septembrie 2022

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE :

Pacientul nostru, vârstnic, s-a prezentat la Clinicco Ortopedie după o căzătură pe gheață. Acuza dureri importante și cracmente la nivelul focarului.
 
Domnul P. a fost operat în februarie la altă instituție și imobilizat timp de șase săptămâni. În pofida mobilizării progresive, durerile și cracmentele la nivelul focarului au fost un semn clar că fractura nu se consolidase.
 
Consultul la Dr. Bogdan Pivodă și investigațiile făcute la Clinicco Ortopedie au stabilit clinic diagnosticul de pseudartroză (fractură neconsolidată).
 

ETAPELE INTERVENȚIEI CHIRURGICALE :

 • Extragerea tijelor de tip Hacketal din operația anterioară.
 • Alezajul progresiv.
 • Osteosinteza cu tije zăvorăte proximal și distal.
Intervenția a fost un succes. Durerile importante de care suferea pacientul au diminuat foarte repede după intervenție. Pacientul a fost externat după câteva zile.

COMPARAȚIA RADIOGRAFIILOR :

Înainte de intervenția doctorului Pivodă.

Dupa intervenție.

TESTIMONIALUL PACIENTULUI :

Liniștit de dispariția unor dureri cu care se zbătea de mult timp, el a ținut să adreseze câteva cuvinte domnului doctor Pivodă : «Mă bucur că am găsit un asemenea doctor. Este profesionist, respectuos și mai ales foarte eficient. Dacă acum mă simt foarte bine, este datorită lui.»
1 comentariu
 1. Anghel C tin spune:

  Bună tuturor!!
  Și eu și copilul meu 35 ani, am fost operați de dr. Balint.
  Eu,la 62 și la 65de ani am fost operat la ambii genunchi. Proteze la ambele picioare!
  Băiatul a avut o operație la genunchi f complicata, după una nereușită la un alt spital privat. Suntem ff mulțumiți, ne simtim f bine.
  Nu avem cuvinte ptr. asemenea OM și DR. , decat mulțumim!!!
  Mulțumim!!!