M-a impresionat foarte tare felul in care domnul dr. Sorin Micu mi-a dat incredere

21 ianuarie 2016

Mi-a placut foarte mult perfectiunea de a te planifica, de a te suna acasa ca sa te programeze, sa te anunte

rsz_img_20160121_120923Ștefan Vodă, 77 ani, a venit astazi la spitalul nostru, la primul control dupa ce i s-a implantat un stimulator cardiac, in luna decembrie 2015, si a dorit sa ne multumeasca. Iata ce ne-a spus:

“Am lucrat 2 ani în Germania si numai acolo am mai vazut spital ca la dumneavoastra. Am avut niste probleme de sanatate si am ajuns la spital si tot asa de planificat a fost totul, prompt, functiona ceas.

Aici mi-a placut foarte mult perfectiunea de a te planifica, de a te suna acasa ca sa te programeze, sa te anunte, iar cat am stat internat m-a impresionat foarte tare felul in care domnul doctor Sorin Micu mi-a dat incredere, pregatirea medicilor, curatenia, disciplina, respectul, profesionalismul.

O sa fac o hartie catre televiziuni (…) sa vina sa vada si sa dea exemplu de cum trebuie sa arate si sa functioneze un spital

Mai mult, vreau sa va spun ca nu am platit nimic in plus fata de ce mi s-a spus initial, totul a fost corect si transparent, asa cum mi s-a spus inainte de internare. Ati facut o treaba foarte buna! Cred ca nici nevasta-mea nu se ocupa de mine asa cum v-ati ocupat aici de mine, e totul atat de curat, de perfect!

O sa fac o hartie catre televiziuni, pentru ca merita vazut ce e in spital aici. Ar trebui sa vina sa vada si sa dea exemplu de cum trebuie să arate si sa functioneze un spital!”