Spitalizarea

Echipa noastră de medici și asistente vă va oferi cele mai bune îngrijiri pe parcursul perioadei de spitalizare. Specialiștii noștri vă vor ține în permanență la curent cu starea dvs. de sănătate și vă vor răspunde la orice întrebare sau nelamurire. Siguranța și confortul dumneavoastră sunt pe primul loc. Astfel, toate saloanele au grup sanitar propriu și televizor și sunt dotate cu mobilier modern, special pentru spital, precum și cu rețea wireless. Toți pacienții beneficiază de monitorizarea stării de sănătate 24h din 24h, 7 zile din 7. Fiecare pat dispune de o consolă pentru aportul de oxigen, sistem vacuum pentru aspirație (bronsică, gastrică, drenaj), sistem de administrare a medicației intravenoase cu autocontrol, precum și sistem de alertare a personalului medical în caz de necesitate. De asemenea, avem linie de garda 24 de ore din 24 formată numai din medici primari și specialiști în cardiologie.
Hrana
Hrana pentru pacienții noștri este preparată în condiții de maximă igienă de un restaurant de calitate din Brașov. Aceasta este transportată în cutii speciale termoizolante și vă va fi servită la pat de către personalul nostru. Toate meniurile sunt alcatuite de un medic specialist nutritionist, în concordanță cu afecțiunile cronice de care este posibil să suferiți (de exemplu: diabet).
Bani și obiecte de valoare
Pe perioada intervenției chirurgicale și șederii dvs. în secția de Terapie Intensivă, vă sfătuim să nu lăsați în salon obiecte de valoare. Vă oferim posibilitatea de a depozita astfel de bunuri într-un seif aflat în biroul asistentei șefe, urmând să le recuperați atunci cand aveți nevoie de ele.
Convorbiri telefonice
Puteți lua legătura cu familia sau aparținătorii prin intermediul propriului telefon mobil sau puteți solicita personalului medical să vă pună în legatură cu aceștia, prin intermediul telefoanelor spitalului.