Spitalizarea

Echipa noastra de medici si asistente va va oferi cele mai bune ingrijiri pe parcursul perioadei de spitalizare. Specialistii nostri va vor tine in permanenta la curent cu starea dvs. de sanatate si va vor raspunde la orice intrebare sau nelamurire.

Siguranta si confortul dumneavoastra sunt pe primul loc. Astfel, toate saloanele au grup sanitar propriu si televizor si sunt dotate cu mobilier modern, special pentru spital, precum si cu retea wireless. Toti pacientii beneficiaza de monitorizarea starii de sanatate 24h din 24h, 7 zile din 7. Fiecare pat dispune de o consola pentru aportul de oxigen, sistem vacuum pentru aspiratie (bronsica, gastrica, drenaj), sistem de administrare a medicatiei intravenoase cu autocontrol, precum si sistem de alertare a personalului medical in caz de necesitate. De asemenea, avem linie de garda 24 de ore din 24 formata numai din medici primari si specialisti in cardiologie.

Hrana

Hrana pentru pacientii nostri este preparata in conditii de maxima igiena de un restaurant de calitate din Brasov. Aceasta este transportata in cutii speciale termoizolante si va va fi servita la pat de catre personalul nostru. Toate meniurile sunt alcatuite de un medic specialist nutritionist, in concordanta cu afectiunile cronice de care este posibil sa suferiti (de exemplu: diabet).

Bani si obiecte de valoare

Pe perioada interventiei chirurgicale si sederii dvs. in sectia de Terapie Intensiva, va sfatuim sa nu lasati in salon obiecte de valoare. Va oferim posibilitatea de a depozita astfel de bunuri intr-un seif aflat in biroul asistentei sefe, urmand sa le recuperați atunci cand aveti nevoie de ele.

Convorbiri telefonice

Puteti lua legatura cu familia sau apartinatorii prin intermediul propriului telefon mobil sau puteti solicita personalului medical sa va puna in legatura cu acestia, prin intermediul telefoanelor spitalului.