Externarea din Clinicile ICCO Ortopedie

Externarea din serviciul nostru se face cu acordul medicului curant care stabileste daca pacientul este apt pentru a parasi spitalul. Externarea are loc in intervalul orar 12:00-13:00 si puteti parasi spitalul fie insotiti de apartinatori, fie singur.

Documentele pe care le veti primi in ziua externarii sunt urmatoarele:
  • bilet de externare/scrisoare medicala (doua exemplare: unul pentru dvs, unul pentru medicul de familie) - care cuprinde durata de spitalizare, informatii referitoare la diagnostic, interventia efectuata, recomandari, tratamente
  • reteta cu medicatia recomandata
  • certificat de concediu medical - acesta cuprinde perioada internarii si o perioada maxima de 21 zile, cu posibilitate de prelungire la recomandarea medicului specialist (exceptie se face in cazul pacientilor a caror internare se intinde pe doua sau mai multe luni, eliberarea certificatului medical facandu-se in ultima zi a fiecarei luni, pentru a fi transmis catre angajator).

Contravaloarea facturii (aferenta spitalizarii si a interventiei chirurgicale) se va achita in ziua externarii. Ca si variante de plata pacientii pot opta pentru una dintre urmatoarele enumerate mai jos:

  • plata cu cardul bancar - VISA sau MAESTRO in acest caz trebuie sa cunoasteti limita impusa de banca)
  • prin ordin de plata (in aceasta situatie trebuie sa solicitati emiterea facturii in ziua anterioara externarii si sa ne transmiteti ordinul de plata vizat de banca emitenta)
  • transfer bancar (on-line banking)

BANCA: OTP BANK sucursala Nicolae Balcescu, Brasov

CONT: RO13 OTPV 2110 0064 3009 RO01

CUI: 30614878

Registrul Comertului: J8/1372/2012