Conditii si informatii privind internarea – ORTOPEDIE

Internarea in serviciul nostru, in vederea efectuarii interventiilor chirurgicale se face conform unei programari prestabilite, biletul de trimitere (emis de catre medicul de familie sau un alt medic specialist) si cardul national de sanatate fiind obligatorii.

De asemenea sunt necesare anumite analize pe care dvs trebuie sa le efectuati anterior internarii. Acestea din urma, precum si documentele necesare care trebuie pregatite, le gasiti in lista alaturata/de mai jos (depinde unde va fi plasata). Tot in lista mentionata veti regasi si cateva sfaturi de urmat.

Pentru internare trebuie sa va prezentati la receptia Clinicco la ora 14:00, in data convenita, interventia chirurgicala urmad sa aiba loc a doua zi.

ATENTIE! In cele doua saptamani anterioare operatiei este posibil sa fiti nevoiti sa opriti tratamentele care inhiba coagularea singelui. Acestea incldu Aspirina, Ibuprofen, Naproxen etc. Trebuie sa va intrebati medicul curant/medicul care va supravegheaza, ce medicamente veti lua chiar si in ziua operatiei. Daca suferiti de diabet, boli de inima sau alte afectiuni, chirurgul va poate cere ca anterior internarii sa efectuati si un consult de specialitate.

Pentru afectiuni medicale, precum ATG (Artroplastie totala de genunchi) si ATS (Artroplastie totala de sold), va rugam sa descarcati urmatorul pdf pentru a va informa care sunt documentele si analizele necesare pentru internare.

Pentru afectiuni medicale, precum LMI (Leziune menisc intern) si LIA (Ligament incrucisat anterior), va rugam sa descarcati urmatorul pdf pentru a va informa care sunt documentele si analizele necesare pentru internare.