Formular Triaj Epidemiologic COVID-19

Pentru siguranța pacienților și a personalului medical, am implementat un flux medical în clinica noastră și din țară. Vă rugăm să parcurgeți pașii de mai jos:

1. Daca în ultimele 4 zile ați manifestat unul din următoarele simptome: febră, tuse, secreții nazale sau dificultate respiratorie, vă rugăm să sunați înainte de a vă prezenta la consultația programată. Veți primi suport medical telefonic și vom decide programarea sau reprogramarea în funcție de tabloul clinic și de legislația epidemiologică în vigoare.

2. Accesul în clinică se face doar pe bază de programare. Vă rugăm să ne contactați via call-center sau să faceți o programare cu ajutorul colegilor din recepții.

3.Vă rugăm să veniți neînsoțiți cu excepția minorilor cărora le este permis accesul cu un singur însoțitor.

4. La intrarea spitalului și a policlinicii, veți fi supus unui triaj epidemiologic, respectiv:

- vi se va măsura temperatura cu un termometru digital de frunte cu infrarosu, - vi se va recomanda să vă dezinfectați pe mâini, - veți completa un formular de consimțământ informat care include și un chestionar privind evaluarea stării de sănătate.

Vă rugăm să descărcați formularul AICI și să vă prezentați la programare cu acesta completat pentru a petrece cât mai puțin timp în triaj.

Vă mulțumim pentru înțelegere și rămânem la dispoziția dvs. pentru orice suport aveți nevoie.