HOSPICE și Clinicco lansează Campania „Împreună avem grijă de inimile oamenilor“

11 septembrie 2015

Hospice si CliniccoÎncepând cu 1 septembrie 2015, cauza HOSPICE Casa Speranței este susținută de Spitalul de Cardiologie CLINICCO din Brașov. Parteneriatul presupune direcționarea unui procent din valoarea fiecărei consultații de cardiologie realizate în ambulatoriul de specialitate Clinicco către HOSPICE.

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov împreună cu Hospice desfășoară o campanie umanitară de sensibilizare și responsabilizare a societății față de problemele de sănătate ale pacienților copii și adulți cu boli incurabile. În acest spirit, Clinicco va dona în contul Hospice 1,5 lei la fiecare consultație de cardiologie desfășurată în cadrul ambulatoriului de specialitate de pe strada Școlii nr 8. Este menirea noastră, ca medici și ca oameni, de a fi alături de pacienții în suferință, sprijind efortul Hospice în îngrijirea paliativă” a declarat dr. Mihai Ursu, șeful secției de Cardiologie al Clinicco Brașov.

„Împreună avem grija de inimile oamenilor“ este primul proiect prin care HOSPICE Casa Speranței va beneficia de fonduri generate de servicii medicale realizate în cadrul unei clinici private.

Toate fondurile obținute prin acest parteneriat vor fi folosite în sprijinul copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă.

1 comentariu
  1. […] Clinicco a demarat în septembrie campania „Luna inimii”, în cadrul căreia au loc mai multe manifestări umanitare de sensibilizare și responsabilizare. Între acestea se numără și acțiunea acestor zile de donare de sânge împreună cu Hiperdia […]