Intalnirea de la ora 7 cu pacientii mei

“Intalnirea de la ora 7 cu pacientii mei" este un eveniment care aduce impreuna fosti pacienti ai Spitalului de Cardiologie Clinicco si medicul care i-a vindecat, intr-un spatiu relaxant, in afara spitalului, la o poveste de suflet, alaturi de oameni dragi.

Suntem tare mandri si fericiti de felul in care a decurs prima intalnire, speram noi dintr-un lung sir, cu domnul doctor Narcis Filipescu si o parte dintre pacientii dumnealui. Ne dorim foarte mult sa ne revedem pacientii alaturi de familiile lor, sa aflam cum se simt si sa le multumim ca au ales Clinicco.

Am povestit si ne-am bucurat impreuna de o seara speciala, am degustat un vin bun alaturi de un meniu sanatos si gustos. A fost o seara calda, plina de zambete, multumiri si inimi sanatoase. Multumim pacientilor pentru ca au acceptat invitatia de a fi alaturi de noi. Ne dorim sa continuam acest frumos proiect dedicat pacientilor.

Ii multumim domnului doctor Narcis Filipescu pentru deschiderea aratata pacientilor, dincolo de sala de operatie! Intalnirile de la ora 7 cu pacientii vor continua!