Parteneriat Clinicco si Hospice

Incepand cu 1 septembrie 2015, cauza HOSPICE Casa Sperantei este sustinuta de Spitalul de Cardiologie CLINICCO din Brasov. Parteneriatul presupune directionarea unui procent din valoarea fiecarei consultatii de cardiologie realizate in ambulatoriul de specialitate Clinicco catre HOSPICE.

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov impreuna cu Hospice desfasoara o campanie umanitara de sensibilizare si responsabilizare a societatii fata de problemele de sanatate ale pacientilor copii si adulti cu boli incurabile. In acest spirit, Clinicco va dona in contul Hospice 1,5 lei la fiecare consultatie de cardiologie desfasurata in cadrul ambulatoriului de specialitate de pe strada Scolii nr 8. Este menirea noastra, ca medici si ca oameni, de a fi alaturi de pacientii in suferinta, sprijind efortul Hospice in ingrijirea paliativaa declarat dr. Mihai Ursu, seful sectiei de Cardiologie al Clinicco Brasov.

Impreuna avem grija de inimile oamenilor este primul proiect prin care HOSPICE Casa Sperantei va beneficia de fonduri generate de servicii medicale realizate in cadrul unei clinici private.

Toate fondurile obtinute prin acest parteneriat vor fi folosite in sprijinul copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila