Doneaza sange! Impreuna pentru viata

Spitalul de Cardiologie Clinicco a demarat in septembrie campania „Luna inimii”, in cadrul careia au loc mai multe manifestari umanitare de sensibilizare si responsabilizare.

Intre acestea se numara si actiunea de donare de sange impreuna cu Hiperdia si Centrul de Transfuzie Sanguina din Brasov “Doneaza sange! Impreuna pentru viata.”

In zilele de marti, 22 septembrie si miercuri, 23 septembrie, angajati ai Clinicco si Hiperdia vor dona sange echipei mobile a Centrului de Transfuzie Sanguina Brasov.

Este o actiune dedicata Zilei Mondiale a Inimii (29 septembrie), un bun prilej de a organiza din toata inima o campanie in favoarea donarii de sange, oferind astfel o sansa la viata altor persoane aflate in dificultate.

La inceputul acestei luni, tot in cadrul Lunii Inimii, Clinicco a demarat impreuna cu Hospice o campanie umanitara de responsabilizare a societatii fata de problemele de sanatate ale pacientilor copii si adulti cu boli incurabile. In acest spirit, Clinicco va dona in contul Hospice 1,5 lei la fiecare consultatie de cardiologie dintre cele aproximativ 600 care au loc in cadrul ambulatoriului de specialitate de pe strada Scolii nr 8.