Atelier culinar

Alimentatia este unul dintre factorii care influenteaza sanatatea mintii si a corpului.

In acelasi timp, a manca sanatos a devenit o provocare pentru multi dintre noi. Intr-o perioada in care viata curge cu viteza, timpul alocat prepararii hranei s-a scurtat, iar noi avem tendinta de a alege, intr-o masura din ce in ce mai mare, alimente semipreparate sau de tip fast food.

In acest context, Chef Alex Pandrea, Spitalul de cardiologie Clinicco si Maurer Imobiliare ne-am unit fortele si impreuna dorim sa va aratam ca timpul petrecut in bucatarie poate fi o activitate placuta si provocatoare, o ocazie de a petrece momente frumoase cu familia, de a va descoperi noi abilitati.

De asemenea, ne dorim sa aflati ca se poate manca sanatos si gustos in acelasi timp, alegand retete usoare, rapide, cu ingrediente accesibile.
Asadar, sa invatam impreuna ca oricine poate gati!

Chef Alex E. Pandrea te va invata cum sa gatesti sanatos si gustos intr-un timp scurt. Va fi alaturi de tine cu sfaturi practice si demonstratii culinare, pe care va trebui sa le pui si tu in practica de-a lungul celor doua ore ale evenimentului.

Spitalul de cardiologie Clinicco ne va oferi sfaturi despre sanatate iar Maurer Imobiliare va fi gazda primitoare a evenimentului.

Loc de desfasurare: Sala de conferinta B9 - Avantgarden3 Brasov.
Data si ora: 21 Aprilie, 18:30.