23 noiembrie 2018 / Autor: clinicco / 14 comentarii

Premieră în cardiologia românească la Spitalul de cardiologie Clinicco Brașov, unde a fost implantat cel mai performant dispozitiv de resincronizare cardiacă. Aparatul este utilizat în tratarea pacienților cu insuficiență cardiacă, boală care afectează circa 1 milion de români și care constituie principala cauză de mortalitate din țara noastră.

11 aprilie 2017 / Autor: Clinicco / 0 comentarii

120 de brasoveni au donat sange in cele doua zile ale campaniei “Doneaza sange! Impreuna pentru viata” organizata de Clinicco si Hiperdia la sediul Centrului de Transfuzii Brasov in intampinarea Zilei Mondiale a Sanatatii, care se sarbatoreste pe 7 aprilie.

31 martie 2017 / Autor: Clinicco / 0 comentarii

Invitam persoanele din Brasov, si nu numai, sa ne sprijine in demersul nostru de a ajuta pacientii care au nevoie de sange, venind sa doneze alaturi de noi in zilele de 5 si 6 Aprilie 2017, intre orele 08.00 – 13.00 la Centrul de transfuzie sanguina Brasov, str. Victor Babes nr. 21.

11 iulie 2016 / Autor: clinicco / 2 comentarii

EcoFarmacia si Spitalul de cardiologie Clinicco initiaza o serie de intalniri cu pacientii in scop de preventie si informare in privinta bolilor cardiovasculare. Campania poarta numele de Dialoguri cu Pacientii si va debuta cu o prima intalnire pe tema hipertensiunii arteriale, pe 28 iulie, la ora 16.00, in sala de curs a Spitalului de Cardiologie Brasov, care va fi urmata de intalniri lunare, in ultima joi a fiecarei luni. Sunt asteptati toti cei care doresc sa se informeze, sa afle direct de la specialisti sfaturi despre sanatatea inimii, stil de viața sanatos, factori de risc, solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii.