După ce s-a chinuit șase ani, printr-o procedură de o oră (ablație de cale lentă), am reușit să o vindecăm

27 august 2020

❤#Încă_o_inimă salvată în această perioadă la Spitalul de cardiologie Clinicco.

În ultimii ani, pacienta ajungea cel puțin o dată pe lună într-un serviciu de urgență, cu stare de rău și palpitații (200 – 220 de bătăi/min).

”În ultimii șase ani, am fost la cel puțin 5 cardiologi care mi-au tot schimbat tratamentul medicamentos, însă nu simțeam nicio îmbunătățire. Această boală mi-a afectat foarte mult calitatea vieții, cu greu ieșeam singură din casă, de teamă să nu am un alt episod. Și tatăl meu a suferit, cu ani în urmă, de aritmie și mi-am adus aminte de doamna doctor Diana Țînț, singura care și-a dat seama care era problema și care i-a recomandat tratamentul care i-a salvat viața. Am căutat-o pe doamna doctor pe internet și am venit la Clinicco. A știut imediat ce am și, printr-o procedură care a durat o oră, problema mea s-a rezolvat. Viața mea a revenit la normal, nu am mai avut niciun episod aritmic și nu mai este nevoie să iau tratament medicamentos. Despre doamna doctor Țînț nu vă pot spune decât că o iubesc!” – C.E., pacient
”Am întrebat-o cum de a venit la mine. Atunci mi-a povestit că, în urmă cu câțiva ani, când lucram la Spitalul Județean, l-am îngrijit pe tatăl ei care avea palpitații de ani de zile. Făcuse stop cardio-respirator. L-am resuscitat și l-am trimis la ablație (o procedură care nu era atât de răspândită pe atunci și despre care nu se știau atât de multe lucruri). Pentru că eu l-am tratat pe tatăl ei și el este așa de atașat de mine, fiica lui a spus că nu vrea sa meargă în altă parte, decât la mine. M-a căutat până m-a găsit, a venit și am rezolvat foarte frumos. Nu a fost același mecanism de aritmie ca în cazul tatălui ei, dar s-a rezolvat și ea este vindecată. După ce s-a chinuit șase ani, printr-o procedură de o oră (ablație de cale lentă), am reușit să o rezolvăm.
Intervenția se face cu anestezie locală, după procedură pacientul trebuie să stea la pat cu piciorul întins timp de 4 ore și a doua zi pleacă acasă, fără medicație. Înainte a luat antiaritmice și tot făcea continuu aritmii. Fiindcă rezolvarea acestei afecțiuni este ablația. Dacă reușești să găsești circuitul și să îl anulezi, practic pacientul este vindecat, nu mai are nevoie de medicamente și nu mai face crize.” – Dr. Diana Țînț, medic primar cardiologie și medicină internă, doctor în științe medicale.

    Solicită o programare

    Sau contactează-ne tu la numărul: 0268 445 544