Desi am trecut printr-o experienta nu tocmai fericita, acest lucru ma face sa-mi doresc sa lucrez mai intens, sa creez mult

4 ianuarie 2016

Desi am avut simptome care sa ma avertizeze ca ceva nu este in regula, le-am ignorat si le-am pus pe baza stresului si a muncii mele intense la noile proiecte

marius_dragomir

MARIUS DRAGOMIR- Compozitor si interpret, Urgenta Clinicco Brasov, Octombrie 2012

Testimonial acordat de catre domnul Marius Dragomir in luna octombrie 2012 

Marius G. Dragomir este un rapsod al cantecului popular romanesc, un iubitor al naturii si al genei spirituale universale. Un compozitor de muzica clasica si muzica simfonica de film.

Am ajuns la Spitalul Judetean Brasov in urgenta si de acolo m-au trimis catre Clinicco pentru ca facusem infarct miocardic si viata mea era pusa in pericol.

Ajuns aici am fost operat de dl. dr. Mihai Ursu, medic cardiolog interventionist, care mi-a pus un stent pe artera principala si astfel viata mea a reinceput. Multumesc pe aceasta cale domnului doctor.

Desi am avut simptome care sa ma avertizeze ca ceva nu este in regula, dureri de cap, ameteli, stari de sufocare, le-am ignorat si le-am pus pe baza stresului si a muncii mele intense la noile proiecte, mai ales ca la ultimele analize medicale facute totul iesise bine. Din pacate nu a fost vorba doar de stres ci de o reactie a inimii mele, a starii mele de sanatate si astfel am ajuns aici.

Medicii cardiologi de la Clinicco, medici care pentru mine sunt creatori de viata

Dumnezeu a ingaduit sa fiu aici, sa fiu bine, sa fiu salvat de medicii cardiologi de la Clinicco, medici care pentru mine sunt creatori de viata. Stresul si anii de munca si-au spus cuvantul. Munca de artist nu este usoara. Este grea si are nevoie de daruire, pasiune, inspiratie si curaj.. la fel ca si alte meserii. La Clinicco am simtit deschiderea si caldura oamenilor angajati. Personalul medical si medicii cardiologi s-au purtat minunat.

Desi am trecut printr-o experienta nu tocmai fericita, acest lucru ma face sa-mi doresc sa lucrez mai intens, sa creez mult, pentru a lasa in urma mea cat mai multa muzica frumoasa, fie clasica, fie muzica simfonica de film. Am proiecte cu muzica de film care asteapta sa fie terminate si sper din toata inima sa pot continua cu ele in timp util si sa nu pierd contracte.

Am incredere ca totul va fi bine, mai ales ca trebuie sa am grija in primul rand de sanatatea mea si sa revin la control. Cand voi ajunge acasa primul lucru pe care-l voi face este sa ma inchin la Bunul Dumnezeu si sa-i multumesc ca e langa mine si apoi ma voi aseza in fata pianului si voi canta…„