Consultatii gratuite cu bilet de trimitere la Clinicco Ortopedie

18 martie 2016

Consultatii ortopedice gratuite in ambulator

Daca aveti dureri articulare, nu le lasati sa va afecteze calitatea vietii si nici sa va impiedice activitatile zilnice. Afectiunile ortopedice, ca oricare alte afectiuni, necesita monitorizare permanenta, pentru a incetini sau chiar a stopa procesul de evolutie. Fie ca tratamentul recomandat este unul chirurgical, fie unul functional, vizita periodica la un medic ortoped, nu trebuie sa lipseasca din planul dumneavoastra de sanatate.

Pentru a facilita accesul la servicii ortopedice de calitate, Clinicco Ortopedie vine in intampinarea pacientilor cu un plan extins de consultatii in regim ambulator: consultatii gratuite.

Consultatiile gratuite sunt sustinute de catre domnul doctor Sergiu Manea si de noul membru al echipei – domnul doctor Stefan Balint.

Care este programul consultatiilor gratuite?

In cadrul ambulatorului Clinicco Ortopedie, de luni pana vineri, puteti beneficia de consultatii gratuite, consultatii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Brasov. Pentru a alege ziua potrivita, va rugam sa accesati programul de consultatii al fiecarui medic in parte.

Ce documente sunt necesare pentru a beneficia de consultatii gratuite?

In calitate de pacient asigurat, va veti prezenta in serviciul nostru cu urmatoarele documente, pentru a beneficia de consultatie gratuita:

  • bilet de trimitere emis de catre medicul de familie
  • card de sanatate/adeverinta inlocuitoare
  • carte de identitate

Daca posedati investigatii medicale cum ar fi radiografii, rezonanta magnetica sau computer tomograf, va sfatuim sa la prezentati in cadrul consultatiei.

Cum se poate face o programare?

Pentru a stabili o programare la unul dintre medicii ortopezi, fie solicitati o programare online, fie ne contactati telefonic.

1 comentariu
  1. Cojocariu Mihai Sebastian spune:

    No coment