Clinicco și Medicover România – parteneri pentru sănătate

10 decembrie 2020

Medicover România, unul dintre cei mai importanți furnizori privați de servicii medicale, a decis relocarea clinicii deținute în Brașov în cadrul spitalului Clinicco, în urma semnării unui parteneriat între cele două companii. Noul sediu este mai spațios, localizat accesibil și include specializări noi, ca pediatria, ortopedia sau cardiologia. Parteneriatul permite accesul facil al pacienților la o gamă mai largă de servicii și specialiști în domeniul medical.

Începând cu luna ianuarie 2021, pacienții Medicover din Brașov sunt invitați într-un nou spațiu, amplasat în clădirea Spitalului Clinicco, de pe Strada Școlii, numărul 8. Clinica ocupă acum un spațiu de peste 853 de metri pătrați, iar pacienții au acces la 23 specialități medicale, precum și servicii de spitalizare.

„Dorim să oferim pacienților care ne trec pragul acces la cei mai buni medici și cele mai bune soluții de tratament. Spitalul Clinicco este un partener cu standarde și valori similare, care completează portofoliul de servicii pentru pacienți. Vom continua să investim în dezvoltarea tehnică și atragerea celor mai buni doctori pentru a deservi brașovenii, oferind servicii la cel mai înalt nivel”, a declarat Florinela Cîrstina, director operațional Medicover România.

„Ne onorează colaborarea cu o rețea internațională de clinici ca Medicover, cu expertiză și pasiune deosebită pentru actul medical. Împreună ne putem completa serviciile pentru a menține pentru pacienți un standard de îngrijire medicală, la nivel occidental”, a declarat Radu Pavel, director executiv al Spitalului Clinicco.