Clinicco ofera gratuit pacientilor cardiaci posibilitatea evaluarii dosarului pentru o a doua opinie medicala avizata

5 septembrie 2016

a doua opinie medicala cardiologie

Spitalul de Cardiologie Clinicco ofera gratuit pacientilor cardiaci posibilitatea evaluarii dosarului pentru o a doua opinie medicala avizata. Dosarele primite de la pacienti sunt evaluate in 24 – 48 de ore in comisie medicala din care fac parte medici specialisti renumiti din toate specialitatile: medici cardiologi, cardiologi interventionisti, specialisti in electrofiziologie si dispozitive implantabile, chirurgi cardiovasculari, anestezisti, astfel incat diagnosticul este de precizie maxima.

A doua opinie este indicata mai ales in diagnosticele de boli cardiologice grave, acolo unde sunt indicatii de chirurgie sau interventii cardiovasculare, dar nu numai.

Beneficiile in urma studierii dosarului de catre o comisie specializata, formata din medici cardiologi de top, sunt:

 • siguranta unui diagnostic corect,
 • confirmarea sau infirmarea diagnosticului initial,
 • intelegerea aprofundata a rezultatelor investigatiilor,
 • managementul integrat al cazului medical,
 • evaluarea planului de tratament si obtinerea unor alternative si solutii medicale de ultima generatie.

Dosarele medicale depuse la clinica noastra pentru evaluarea de tip a doua opinie medicala sunt tratate cu maxima seriozitate si studiate in comisia medicala a clinicii, de colegii nostri de diferite specializari, astfel incat pacientul sa beneficieze de un diagnostic precis si de cele mai bune solutii medicale. Aceste evaluari sunt gratuite, insa exista si cazuri care necesita un consult de specialitate amanuntit sau efectuarea unor investigatii suplimentare, care se fac contra cost“, spune dr. Mihai Ursu, seful sectiei de Cardiologie Interventionala la Spitalul de Cardiologie Clinicco.

Documentele pot fi trimise sau depuse zilnic la adresa strada Scolii nr. 8, Clinicco Brasov, telefon: +40 268 401203, prin fax +40 268 401206 sau pe email, la office@clinicco.ro, cardiologie@clinicco.ro

Spitalul de Cardiologie Clinicco se afla la Brasov pentru pacientii cardiaci pentru a le oferi siguranta si stabilitate. Ingrijire prompta si tratament corespunzator nevoilor fiecarui pacient, garda permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacientii sa isi revina dupa o spitalizare in urma unei interventii.

4 comentarii
 1. Jantea Roxana spune:

  Soțul meu are 52 de ani și în februarie 2018 a făcut infarct miocardic. A făcut tratament și investigații la Spitalul din Brăila . La clinica Sanador în București I s-a făcut coronografie unde I sa dat diagnostic de leziuni tricoronariene. I sa spus ca trebuie operat pe cord deschis . Când ne-am prezentat pentru operația surpriza nu se poate opera pentru faptul ca valorile arterelor și va lua mitrala sunt foarte mici. Ce mă sfătuiți sa fac și unde sa merg. Menționez ca este și diabetic . Mulțumesc aștept cu nerăbdare un răspuns din partea dumneavoastră.

 2. Soare spune:

  Dianostic insuficientà cardiaca

 3. Soberiu Maria spune:

  Am fost investigata la Clinicco si am fost f impresionată de profesionalismul dr.si de condițiile in care sunt spitalizati pacienții.