Clinicco mi se pare o enclava de profesionalism „nemtesc” in Romania

18 mai 2018

„Am decis sa fiu operat in spitalul Clinicco Brasov pe baza aprecierilor adunate de la persoane pe care le consider creditabile, in special in legatura cu domnul doctor Andor Balint.

Operatia a decurs perfect. Am fost impresionat de profesionalismul, ordinea si curatenia care domnesc in Clinicco.

Recuperarea a fost remarcabila, incepand cu faptul ca am putut pune ferm piciorul pe podea, dupa 48 de ore. Dupa 3 luni, am reinceput, cu avizul doctorului Balint, antrenamentele de tenis.

Pretul platit, pentru operatie si recuperare, il consider acoperit in totalitate. Clinicco mi se pare o enclava de profesionalism „nemtesc” in Romania.

Cristian Tudor Popescu”

1 comentariu
  1. Petre spune:

    Noi romanii de-a lungul timpului am fost pionierii multor inventii în aviație, în medicina, în inginerie, în agricultură. De ce adica sa numim aceasta realizare „profesionalism nemtesc?” eu vreau sa cred ca e munca 100 %românească cu oameni din medicina românească care scoleste oameni care pleacă afara cu un bagaj de cunostinte frf bogat dar mai sunt si unii care rămân în țară și muncesc ani de zile pentru o reușită națională o reușită cu care se mândrește o nație întreagă ca și cum ar fi „”nemteasca”””de parca romanasii noștri ar fi mai prejos în realizările lor…..eu le urez succes pe mai departe și să nu se oprească din a inventa metode noi de vindecare și medicamente noi care sa aline durerile bolnavilor chiar și a celor care au restricții din cauză că a mai au și alte afecțiuni.. cronice…