”Clinicco este și a fost cel mai frumos loc de muncă pe care l-am avut vreodată” – Dr. Cristian Stănescu, șef secție ATI, Clinicco Brașov

14 iunie 2019

În urmă cu 10 ani, la Brașov, avea loc deschiderea spitalului Clinicco – primul proiect de medicină privată cardiovasculară din România.

Domnul doctor Cristian Stănescu, șeful secției ATI din cadrul spitalului Clinicco, își aduce aminte despre începuturile acestui proiect, despre ce a însemnat el pentru pacienții cardiaci din centrul țării (și nu numai), despre o echipă de excepție care a schimbat complet conceptul de a practica medicina în România.

Vă invităm să vizionați interviul!

2 comentarii
  1. Minardis Doina spune:

    Am fost internata in acest spital pentru investigatii si pot sa spun ca pe langa profesionalismul intregii echipe , dotarile cu aparatura de ultima generatie,curatenie si grija fata de pacient,am avut senzatia ca ma aflu intr-un hotel de cinci stele.
    La randul meu,recomand tuturor celor cu probleme cardiace cat si celor care sunt interesati sa afle in ce stare de sanatate se afla,sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de aceasta clinica.

  2. Dobre Petru din Brăila. spune:

    Am fost tratat în acest spital unde am întâlnit oameni deosebiți, cărora le mulțumesc pentru competența, și atenția acordată..

    Recomand tuturor celor interesați să apeleze cu încredere la acești oameni adevăraț.i