Centrul de Diagnostic Imagistic SCAN EXPERT deschis in incinta Clinicco

27 iulie 2016

Medici pregatiti in centre de referinta din Europa si Statele Unite ale Americii fac echipa buna la Brasov in cadrul ScanExpert, unitate de imagistica medicala de tomografie computerizata deschisa in incinta Clinicco Brasov.

Din echipa medicala face parte si dr. Gratian Miclaus, cel care a realizat in Noiembrie 2006 prima coronarografie computer tomograf din tara.

In centrul de imagistica medicala de tomografie computerizata lucreaza o echipa de medici cu experienta de peste 10 ani in anumite investigatii. Medicii au realizat pana acum peste 4000 de coronarografii CT, peste 8500 de angiografii periferice si peste 6000 de angiografii ale altor segmente.

Tinand cont de faptul ca patologia cardiovasculara este numarul 1 in Romania in ceea ce priveste rata mortalitatii, acestui tip de investigatie se pot adresa pacientii cu boli cardiovasculare, respectiv angina pectorala, cardiopatie ischemica si altele, iar pentru celelalte tipuri de angiografii se pot adresa pacientii cu arteriopatii, stenoze de artere carotide, suspiciuni de anevrisme la nivelul circulatiei cerebrale.” a declarat dr. Gratian Micalus.

In cadrul centrului au fost achizitioate echipamente de ultima generatie si, atat medicii cat si operatorii sunt pregatiti in centre de referinta din Europa si Statele Unite.

Acest aparat este din ultimele generatii de tomografe si poate scana cordul care  este un organ in miscare, permitind evaluarea patologiei la nivelul acestui organ. Performantele tehnice ale aparatului permit evaluarea cu acuratete a leziunilor prezente la nivelul arterelor coronare.” a mai spus dr. Gratian Miclaus.

2 comentarii
 1. Enescu Gheorghe spune:

  Stimati Domni,
  va rugam sa ne comunicati, descrierea RMNCervical (pacient Enescu Gheorghe) efectuat in 07.06. a.c. pe adresa:
  Prof. Ioana Zosin
  ioana_zosin@yahoo.com
  cu multumiri
  Ioana Zosin

  • Clinicco spune:

   Buna ziua, intr-adevar centrul Scan Expert este deschis in incinta CLinicco, insa este gestionat separat. Pentru a-i contacta va rugam sa apelati numarul 0368.005.145 sau 0774.433.429. Multa sanatate domnului Enescu.