25 martie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Va invit sa testati toate tipurile de linte, astazi insa eu ma voi opri asupra celei negre. Lintea neagra, ca si suratele sale, este o sursa minunata de proteina usor digerabila, ceea ce o face candidata perfecta pentru un fel principal sau o gustare. Este o sursa foarte buna de fibre atat solubile cat si insolubile, ajutand la tinerea sub control a colesterolului rau.

18 martie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Au englezii o vorba “An apple a day, keeps the doctor away”, nu stiu voua …. dar mie englezii imi plac asa ca am plecat urechea la ce spun ei si am mai citit una alta despre zicala asta a lor. Ce sa vezi?! Merele, atat de la indemana noastra tot anul, au niste beneficii incredibile pentru sanatate. Va enumar doar cateva, lasandu-va, sper, cu pofta de a studia in continuare.

11 martie 2016 / Autor: clinicco / un comentariu

Painea este mai mult decat un aliment, este inceputul oricarei povesti si nu ma rezum aici doar la cele culinare. Importanta ei in echilibrul nostru fizic si psihic este una de factura polivalenta ce implica in primul rand omul care o sfinteste, care ii da viata.

4 martie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Mai in gluma mai in serios, mai mult sau mai putin liric, va invit sa pasiti cu inima deschisa in piata sa va bucurati ochii de verdele ei crud, sa va umpleti cosurile de el si sa-l luati cu voi acasa.
Va venim in intampinare azi cu o reteta plina de viata si gust, pe cat de usor de facut pe atat de savuroasa.