10 ani de excelență în ortopedie, peste 30.000 de pacienți îngrijiți

11 februarie 2019

În urmă cu 10 ani, în februarie 2009, își deschidea porțile primul spital de cardiologie și ortopedie privat din țară. Un proiect ambițios, alături de o echipă medicală excelentă și recunoscută la nivel național și nu numai.

În cei 10 ani de existență, echipa medicală a efectuat peste 2000 de operații pe cord deschis, peste 6000 de intervenții chirurgicale ortopedice și peste 16 000 de coronarografii, a implantat peste 5000 de stenturi și aproximativ 2300 de defibrilatoare și stimulatoare cardiace.

În tot acest timp, echipa medicală a fost întotdeauna orientată către achiziționarea și punerea la dispoziția pacienților a celor mai noi tehnologii medicale.

Datorită tehnicilor operatorii avansate, precum și a implanturilor de înaltă calitate folosite, toate intervențiile chirurgicale ortopedice, reprezintă un real succes.

În centrul atenției se află mereu pacientul și nevoile acestuia. Tocmai din dorița de a fi lângă pacient a luat naștere și Centrul de recuperare medicală și sportivă, care deservește atât pacienții internați cât și pe cei care au indicație pentru diverse proceduri de fizio-kinetoterapie.

Clinicco Brașov continuă să fie un centru medical de referință în cardiologia și ortopedia românească, unul dintre cele mai căutate și apreciate spitale din România.

Îngrijire promptă și tratament corespunzător nevoilor fiecărui pacient, intervenții eficace și competente, gardă permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienții să își revină după o spitalizare în urma unei intervenții – este ceea ce primesc de 10 ani pacienții Clinicco.

1 comentariu
  1. Muntean Vergenia spune:

    interesata de activitatea desfasurata in mod special in ortopedie dar si catdiologie